Одеситам та мешканцям Одеської області доступні всі публічні послуги онлайн порталу державних послуг Дія.

  • 176

 

Зокрема, на рівні регіону отримання копій цифрових документів за допомогою електронних сервісів Дія.QR забезпечили вже більше 80% медичних закладів.

"Це означає, що тепер під час відвідування медичних закладів, які впровадили електронні сервіси шерингу цифрових копій документів з "Дії" можливо використовувати лише смартфон і не потрібно витрачати час та кошти на зайві папери. То ж використання "Дії" громадянами та підприємствами є трендом сучасності, що значно спрощує взаємодію та усуває зайву бюрократію при отриманні тих чи інших послуг, а особливо медичних, коли кожна секунда здатна врятувати чиєсь життя. Саме тому пріоритетом нашої діяльності є підключення усіх без виключення закладів охорони здоров’я регіону до зручних сервісів порталу "Дія", задля чого команда регіонального впровадження спільно з Міністерством цифрової трансформації України започаткували та у найближчому майбутньому продовжуватимуть серію вебінарів щодо можливостей та переваг вебпорталу "Дія" для різних сфер та напрямків життєдіяльності суспільства» - зазначив заступник начальника Одеської обласної військової адміністрації з питань цифрового розвитку Костянтин ГОЙ.

Більше інформації та відео вебінару доступні за посиланням https://drive.google.com/.../1gAELnB3fwQxeaGJBVOtljL.../view

Нагадаємо, шо наразі Дія надає можливість поділитися такими документами як ID – картка, закордонний паспорт, студентський квиток, посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, страховий поліс транспортного засобу, податковий номер, свідоцтво про народження, довідка переселенця, COVID- сертифікати (зелений та жовтий), e-документ, пенсійне посвідчення.