Чому підключення до системи «Вулик» є важливим кроком для підвищення ефективності роботи ЦНАП: вебінар

  • 109

13 жовтня Мінцифра разом з ДП «Державний центр інформаційних ресурсів України» та компанією softXpansion провели вебінар про можливості й переваги роботи ЦНАПів за допомогою Інформаційної Системи «Вулик».

На вебінарі обговорили, як система допомагає автоматизувати роботу сотень ЦНАПів, та представили нові можливості завдяки автоматизації щоденних процесів. А також показали головні функції системи: робота із заявами громадян, проходження справи, взаємодія ЦНАПів з іншими установами через СЕВ ОВВ, інтеграція з Дією, оплата послуг платіжними системами «EasyPay» та «УкрКарт», робота з ID-паспортами.

Вебінар відвідали понад 200 працівників ЦНАПів, які вже використовують або планують приєднатись до ІС «Вулик». Запис вебінару можна подивитися за посиланням.

На сьогодні вже понад 500 центрів України безоплатно підключилися та працюють у системі «Вулик», що дозволило їм прийняти й обробити майже 1,5 млн заяв громадян.

Система постійно розвивається та вдосконалюється, має кваліфіковану технічну та консультаційну підтримку з питань роботи з системою, а підключення нових ЦНАПів до неї дуже просте і швидке — для цього достатньо лише подати електронну заявку за посиланням.