Відбулася двадцять третя позачергова сесія Кубейської сільської ради VІІІ скликання

  • 156

28.09.2022 відбулася двадцять третя  позачергова сесія Кубейської сільської ради VІІІ скликання . На якої були розглянуті  наступні питання :

1. Про внесення змін в рішення сесії №869-VIII від 14.12.2021 р. «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату ради, апарату виконавчого комітету та виконавчих органів Кубейської сільської ради на 2022 рік.

2. Про внесення змін та доповнень до рішення Кубейської сільської ради від 23.12.2021 р. №1030 – VIII «Про місцевий бюджет Кубейської сільської ради на 2022 рік»

3. Про внесення змін до рішення сесії № 774 – VIII від 14.12.2021 р. «Про затвердження структури та чисельності закладів загальної середньої освіти Кубейської сільської ради на 2022 рік»

4. Про зміну типу та перейменування закладів загальної середньої освіти Кубейської сільської ради.

5.Про затвердження Положення про відділ освіти Кубейської сільської ради.

6. Про затвердження Програми розвитку освіти Кубейської територіальної громади на 2023 – 2025 роки.

7. Про визнання підвальних приміщень закладів освіти Кубейської сільської ради найпростішими укриттями.

8. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Кубейської сільської ради.

9. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються через відділ  «Центр надання адміністративних послуг» Кубейської сільської ради.

10. «Про затвердження Положення про відділ охорони здоров’я та соціального захисту населення Кубейської сільської ради  Болградського району Одеської області».

11. Про затвердження Переліку закладів культури базової мережі місцевого рівня.

12. Про визнання підвальних приміщень БК с. Кубей найпростішими укриттями.

13. Про затвердження порядку розроблення сільських цільових програм, моніторингу та звітності про іх виконання.

14. Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Кубейської сільської ради на 2023 р.

15. Про перейменування об’єктів топоніміки в населених пунктах Кубейської територіальної громади.

16. Про затвердження звіту т.в.о. голови  Кубейської сільської ради  «Про виконання заходів з благоустрою населених пунктів Кубейської сільської територіальної громади за I півріччя 2022  року». 

17. Про виплату одноразової матеріальної допомоги на лікування незахищеним верствам населення Кубейської сільської ради. 

18. Земельні питання.

 

Що стосується перейменуваню назв вулиць та провулків сільська рада вирішила затвердити та перейменувати на підставі протоколів опитування та обговорення з мешканцями.