Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта — проект рішення виконавчого комітету Кубейської сільської ради  ”Про розгляд та затвердження тарифів на водопостачання в с. Кубей та вивіз сміття в с. Кубей, с. Оріхівка, с. Виноградне” та ана

  • 137

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта — проект рішення виконавчого комітету Кубейської сільської ради  Про розгляд та затвердження тарифів на водопостачання в с. Кубей та вивіз сміття в с. Кубей, с. Оріхівка, с. Виноградне” та аналізу його регуляторного впливу

 Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою отримання пропозицій, зауважень громадян, суб”єктів господарювання, їх об”єднань, виконком Кубейської сільської ради  на сайті Кубейської сільської ради (https://kubeyska.gromada.org.ua/news/)опублікує у підрозділі «Регуляторна політика» проект регуляторного акта та аналіз регуляторного акту — проект рішення виконавчого комітету Кубейської сільської ради Про розгляд та затвердження тарифів на водопостачання в с. Кубей та вивіз сміття в с. Кубей, с. Оріхівка, с. Виноградне”  ( розробник - КП “Кайнакі”)

З текстом проекту регуляторного акта та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитись щоденно (з 8.30 до 17.00, перерва з 12.30 до 13.00, крім вихідних)  у виконавчому комітету Кубейської сільської ради за адресою: с. Кубей, вул. Успенська, 16а, каб.1)

Пропозиції та зауваження до проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу у письмовій формі будуть прийматись протягом місяця з дня їх опублікування  на сайті виконавчого комітету Кубейської сільської ради.

            Виконавчий комітет Кубейської сільської ради