ЗАКЛАДИ ОСВІТИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  • 145

 Територіальні громади Болградського району Одеської області відповідально готувалися до нового 2022/2023 навчального року, адже діти мають здобути освіту навіть в умовах війни.

 Під час вивчення питання щодо організованого початку нового 2022/2023 навчального року у закладах освіти Одеської області провели інтерв’ювання керівників відділів освіти Болградської міської ради, Криничненської та Кубейської сільських рад. Відвідали 8 закладів освіти та поспілкувалися з директорами цих закладів.

В усіх закладах освіти, як і в мирний час, перед початком нового навчального року, проводилися необхідні ремонтні роботи, готувалися класи, але основні зусилля були направлені на облаштування укриттів.

Проведено капітальний ремонт і облаштування укриттів, зроблено додаткове освітлення, вентиляцію, водопостачання, підключено мережу Wi-Fi, встановлені проектори, створені умови для комфортного перебування в укритті під час тривалої повітряної тривоги.

Сьогодні, безпека дітей є найголовнішим завданням при підготовці закладів освіти до навчального року, тому всі школи громад обладнані «тривожними» кнопками з виведенням на пульт поліції.

 Вдячні місцевій владі за розуміння та активну позицію щодо розвитку системи освіти в громадах, підтримку учнів та педагогів.

Далі буде!

 Працюємо на майбутнє! Віримо у ПЕРЕМОГУ!

Фото без опису