У Кубейській громаді відзначили Міжнародний день молоді

  • 172

Щорічно, підтримавши ініціативу молодіжних об’єднань і організацій, в останню неділю червня Україна відзначала День молоді.

29 липня 2021 року, з урахуванням ініціативи молодіжних рухів і організацій України – щоб підтримати інтеграцію української молоді до європейської спільноти Указом Президента № 333/2021 святкування Дня молоді перенесено на 12 серпня.

Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики.

Юність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це - час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.

Саме вони, сьогоднішні школярі, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці, скоро будуть визначати шляхи розвитку країни.

У Кубейському Центрі культури та дозвілля провели спортивно – ігрову програму «Літо – пора молоді». Ведучи розповіли про зміни в святкуванні Дня молоді, привітали усіх зі святом. Були змагання з гандболу, волейболу, шахів, рухливі ігри. Станцювали флешмоб.

12 серпня 2022 року, з нагоди відзначення Дня молоді , в с. Оріхівка проведена патріотична, інтелектуальна квест-гра «Молодь- найцінніший скарб».

В Виноградному провели спортивні естафети, настільний теніс, шашки та шахи, міні-футбол.

Війна росії проти України вмить докорінно змінила життя української молоді. Молодь захищає Україну на фронті, волонтерить, реалізує гуманітарні і соціальні ініціативи.

Ми вважаємо, що у війні немає жодного сенсу. Будь-яка війна закінчується перемовинами і укладенням мирного договору. Ми всі дуже сподіваємося на це!

Все буде, Україно!