Оголошується конкурс на визначення опорного закладу загальної середньої освіти

  • 215

Про оголошення конкурсу на визначення опорного закладу загальної середньої освіти на терирорії Кубейської територіальної громади.

Відділ освіти Кубейської сільської ради, відповідно до пункту 6 Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Положення про опорний заклад освіти» від 19.06.2019 №532, ст. 13 Закону України «Про освіту», ст. 8 Закону України «Про повну загальну середню освіту», умов проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти Кубейської ТГ, затвердженого рішенням сесії  від 27.06.2022 року № 1255-VIII  з метою створення єдиного освітнього простору, забезпечення умов для рівного доступу осіб до якісної освіти, раціонального і ефективного використання наявних у закладах освіти ресурсів, їх модернізації, оголошує конкурс на визначення опорного закладу освіти Кубейської територіальної громади.

Учасниками Конкурсу можуть стати заклади загальної середньої освіти, засновником яких є Кубейська сільська рада.

Конкурс проводиться у два етапи:

І етап - підготовчий. Протягом 15 календарних днів з дати початку Конкурсу на якому здійснюється подання заявок відповідними закладами загальної середньої освіти на участь у Конкурсі до відділу освіти Кубейської сільської ради.

ІІ етап - основний. Протягом 5 днів, на якому проводиться визначення переможця Конкурсу.

Для участі у І етапі необхідно подати до відділу освіти сільської ради заявку про участь у Конкурсі, до якої додаються такі документи:

1)   стратегія розвитку опорного закладу освіти (до 10 сторінок) на наступні 3 роки та діюча (для порівняння), яка містить таку обов’язкову інформацію:

- загальна демографічна ситуація, відомості про орієнтовну кількість учнів, які будуть навчатись в опорному закладі (окремо вказати проектну потужність опорного закладу, кількість учнів, які навчаються в закладі, відсоток завантаженості закладу освіти,вказати з яких закладів загальної середньої освіти планується підвезення учнів до опорної школи,маршрути підвезення учнів та педагогічних працівників з розрахунком приблизного часу в дорозі, транспорт, яким здійснюється підвезення);

- мережа класів, їх наповнюваність та перспектива розвитку;

- наявність належної матеріально-технічної бази (належним чином обладнаних фізкультурно-спортивних об’єктів, кабінетів фізики, хімії, біології, географії та інших, лабораторій, навчальних майстерень, їдальні (вказати кількість посадочних місць), внутрішніх туалетів для учнів, комп’ютерного і мультимедійного обладнання, доступу до швидкісного Інтернету, наявність мережі Wi-Fi з безоплатним доступом, створення умов для навчання дітей з обмеженими можливостями);

- результати зовнішнього незалежного  оцінювання, моніторингових досліджень, учнівських олімпіад з навчальних предметів, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, інших конкурсів та змагань;

- укомплектування бібліотечного фонду підручниками, науково-методичною, художньою та довідковою літературою, електронними підручниками, ліцензованим програмним забезпеченням;

- організація профільного навчання;

- організація інклюзивного навчання при наявності дітей з особливими освітніми потребами;

- рівень забезпечення кваліфікованими педагогічними кадрами, якісний склад, досягнення педагогічного колективу, участь вчителів у конкурсах фахової майстерності;

3) копію установчих документів закладу освіти;

4) презентацію закладу освіти (12-15 слайдів).

Дата початку приймання документів - 06 липня 2022 року.

Прийом заявок та доданих до них документів здійснюється упродовж 15 календарних днів з дня оголошення конкурсу за адресою: Одеська область, село Кубей, вулиця Успенська, 16 а, відділ освіти Кубейської сільської ради до 20 липня 2022 року (включно).

Про дату й час проведення конкурсного відбору претенденти будуть додатково повідомлені за вказанини контактними номерами телефону та адресою електронної пошти.

Прізвище, ім'я, по-батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору Узун Тетяна Володимирівна 0976020492, osvitakubey@ukr.net.

Визначення преможця Конкурсу проводиться конкурсною комісією за критеріями оцінювання матеріалів, поданих на Конкурс на визначення опорного закладу загальної середньої освіти на території Кубейської сільської ради. Висновок та рішення Комісії на визначення опорного закладу загальної освіти подається до Кубейської сільської ради для прийняття рішення про створення опорного закладу освіти.

Фото без опису

Інші оголошення

Всі оголошення