Міжнародний центр розвитку підлітків

  • 546
KIDBI™ KIDBI™

Міжнародний центр розвитку підлітків

Любі наші батьки, ми починаємо працювати ?
На це літо 2022 ми підготували програму
табір на морі в Болгарії

Якщо ви одразу хотіли б почитати про програму - ось посилання на табір на морі в Болгарії зверху.

Але перед тим хотіли б сказати кілька важливих слів.

????Ми сподіваємось і віримо, що ви живі-здорові. Ми бажаємо кожному міцності, віри і здоров'я вам, вашим дітям, батькам та близьким. Мирного неба кожному.

?????????Всі ці місяці ми продовжували підтримувати батьків, дітей, говорили в чатах, зідзвонювались в інстаграмі, телеграмі і вайбері. І кожного разу діти питали "А табір буде?".

Ми відповідали, що ми не знаємо, але маємо віру і надію. І от тепер в нас є відповідь. Ми підготували табір на морі. ????

 Для тих, кому важливо вже сьогодні почути про табір - запрошуємо вас до нашої сторінки. А в наступних листах ми розкажемо як і чому обирали саме такий відпочинок.

Фото без опису
Тематика зміни: NetflixCamp: Film making. Болгарія
Тема кіноіндустрії приваблює не лише гарними картинками на екранах, а й вміннями акторів, режисерів, сценаристів створювати світові легенди. Коли захопливий процес приховує за собою черговий дивовижний кадр. Зміна “Netflix: створення…
Читати більше про цю зміну...
 
Фото без опису
Ілон Маск: Харизма та впевненість. Як я стаю красунчиком.
Лише за два тиждні ваша дитина зможе відкритися зовсім з нового боку. Прокачати свою креативність, стати впевненішою і самостійнішою, долучитись до створення ультракрутої команди, почне мислити маштабніше і не боятися…
Читати більше про цю зміну...
 
Фото без опису
The Silicon Valley Team: Команда Кремнієвої долини
Кремнієва долина відома на весь світ розвитком своїх технологій,  інноваційністю, багатством і крутизною команд. Основними цілями  зміни є розвиток неординарного мислення дитини, ознайомлення з основними аспектами створення команд та секретами…
Читати більше про цю зміну...
 
Модифікувати підписку    |    Перегляд

KIDBI™
2й поверх, IC коворкінг, проспект Степана Бандери, 34В
KIDBI: міжнародний центр розвитку підлітків. Ліцензія торгової марки 246048. Піклуємося про Вашу сім'ю. Створюємо з любов'ю.