Порядок надання перепусток під час комендантскої години

  • 195

Відповідно до розпорядження голови Одеської обласної військової адміністрації від 25 лютого 2022 року № 5/А-2022 «Про затвердження Порядку виготовлення, видачі, заміни, зберігання та повернення перепусток, особливості їх виготовлення на території Одеської області під час комендантської години» та з метою забезпечення здійснення заходів правового режиму воєнного стану повідомляємо вам наступне.

 На території Болградського району під час комендантської години забороняється перебування на вулицях та в інших громадських місцях осіб без виданих перепусток, а також рух транспортних засобів.

 Перепустка надається працівникам підприємств, установ і організацій, які забезпечують життєдіяльність. Виготовлення та облік перепусток в Болградському районі забезпечує Болградська районна військова адміністрація. Перепустки дійсні в межах Болградського району.

 Перепустка є документом, в якому зазначається строк дії та пред’являється разом із документом, що підтверджує громадянство України.

 При необхідності виготовлення перепусток звертатися письмово (з метою оперативності направляти підписану сканкопію листа на ел. адрес rda@bolgrad.odessa.gov.ua) до Болградської районної військової адміністрації з аргументованою необхідністю їх виготовлення. Перепустки, видані іншим шляхом, - вважаються не дійсні. Прохання з відповідальністю віднестися до визначення осіб, яким необхідні перепустки.

Фото без опису