В М. БОЛГРАД ПРОЙШОВ ТРЕНІНГ З ПРАЦІВНИКАМИ ЦЕНТРІВ НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ

  • 196

02 лютого 2022 року Одеським обласним центром соціальних служб в м. Болград було проведено семінар для суб’єктів соціальної роботи Болградського району на тему: «Конфлікт в сім’ї. Домашнє насильство. Причини та умови виникнення ситуації домашнього насильства».

У зазначеному заході прийняли участь представники центрів надання соціальних послуг, служб у справах дітей, органів соціального захисту населення громад та райдержадміністрації та представники поліції.

Під час семінару заступник директора – начальник відділу розвитку сімейних форм виховання Одеського обласного центру соціальних служб Ємма Андреасян підіймала важливі теми стосовно надання базових соціальних послуг, фізичного та сексуального насильства над дітьми, розбещення дітей в інтернет ресурсах, статевого виховання дітей та ін.

У завершені семінару виконавчий директор благодійного фонду «Вітри змін» Наталія Кухтін та керівник проекту Катерина Продан розповіли про фахівців ком'юніти центру для ромських жінок, про діяльність зазначеного фонду, спеціалістів, що працюють у благодійному фонді та місцеві служби соціально-психологічної допомоги дітям, постраждалих від домашнього насильства та ін.