Обговорення процесу розробки Стратегічного плану Кубейської сільської ради

  • 554

   15.12.2021 року відбулася нарада губернатора Одеської обласної адміністрації з керівництвом Болградського району та міських, сільських голів його складу. 

   Ключові напрямки роботи, як районної державної адміністрації, так і громад, обговорили на нараді, яку з представниками Болградського району провів голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

   “Відсутність виконавчої дисципліни, ділової бюрократичної етики, відповідальності аж ніяк не сприяють ефективній роботі громад і розвитку району. На жаль, має місце і порушення закону. Та й не всі громади навіть затвердили Стратегії розвитку, а якщо немає Стратегії розвитку, то й бюджет ви використовуєте не ефективно. Тому, сьогодні хотілось поговорити більш предметно про ці речі, обговорити проблеми, пов’язані і з наповненням бюджету і з використанням природних ресурсів, людських ресурсів та державних субвенцій. Ну і звичайно треба значно краще налагоджувати зворотній зв’язок між територіальними громадами, районними адміністраціями, районними радами і обласними структурами” - сказав Сергій Гриневецький, звертаючись до всіх присутніх.

   Т.в.о. кубейського сільського голови Тетяна Заїм відреагувала на завдання голови адміністрації та дала старт цій роботі. 17.12.2021 року в будинку культури с. Кубей відблася зустріч з депутатами, членами виконкому, адмінапарату, представниками бізнесу та аграрного сектору, громадських діячів Кубейської громади. Проведено обговорення про необхідність розробки Стратегічного плану розвитку громади, створено 5 робичих груп за напрямкамит діяльності. До складу робочої групи необхідно залучити людей, які готові добровільно пожертвувати своїм часом на благо громади і брати участь у всіх формах ії роботи. Чисельний склад робочої групи до 30 - 40 осіб. Перший етап роботи - це збір інформації, яка стосується роботи групи. Запрошуємо всіх небайдужих до формування бачення майбутнього Кубейської громади.

Фото без опису