РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» В ТАРУТИНСЬКІЙ ОТГ

  • 219

У рамках програми Президента України «Велике Будівництво» тривають роботи з поточного середнього ремонту дороги Т-16-44 КПП “Лісне” – КПП “Малоярославець Перший”.

Вже відновлено ділянку цієї дороги км 41 – км 59, яка з’єднує КПП «Малоярославець Перший» з смт. Тарутине. По всій протяжності ділянки – 18 кілометрів, влаштовано всі шари асфальтобетонного покриття та нанесено розмітку.

8 грудня 2021 року начальник Служби автомобільних доріг в Одеській області Дмитро Рибалка разом з радником голови Одеської облдержадміністрації Юрієм Дімчогло особисто проінспектували стан проведеного ремонту дороги Т-16-44 на ділянці смт. Тарутине – КПП «Малоярославець Перший».

Як зазначив Юрій Дімчогло, розробка проектно-кошторисної документації на поточний середній ремонт зазначеної ділянки розпочалась 3 роки тому. Також в той період розпочали розробляти проект на поточний ремонт ділянки дороги Т-16-27 смт. Тарутине – смт. Серпневе.

Нагадаємо, виготовлення проектно-кошторисної документації на ремонт ділянок доріг в межах колишнього Тарутинського району було профінансовано за рахунок Одеського обласного бюджету розвитку 2018-2019 років.

Наразі в межах Тарутинської та Бородінської громад за рахунок державного бюджету триває будівництво об’їзної дороги (с. Єлізаветівка – с. Ганнівка – с. Лісне), капітальний та поточний середній ремонти автомобільних доріг загального користування державного значення.

Фото без опису