День інвалідів у Кубейській сільській раді

  • 460

3 грудня в Україні та світі відзначають Міжнародний день інвалідів, проголошений у 1992 році Генеральною асамблеєю Організації Об’єднаних Націй з метою дотримання прав людини і участі інвалідів в житті суспільства. Відзначення цієї символічної дати  дозволяє привернути увагу суспільства до проблем тих, хто став інвалідом від народження, в дитинстві чи під час дорослого життя. Це нагадування всім про обов'язок перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки. Інваліди – не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що все буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти. І хто допомагає.

В рамках відзначення Міжнародного дня інвалідів у Кубейській сільській раді проведено низку тематичних заходів для людей з особливими потребами.

У Виноградному до інвалідів із продуктами прийшли представники ЧСП ''КОЛОС''. Також планується відвідати інвалідів пайовиків ТОВ ''АГРОПРАЙМ ХОЛДИНГ'' для вручень подарунків. Сім'я Ніколової О.І. передала інвалідний візок Петрову С.І. Роботу з підприємствами провела голова товариства інвалідів при старостаті с. Виноградне.

У с.Оріхівка  за ініціативою старости І.С. Волкової та завдяки спонсорам села ЧП "С.В. Пейчев", ЧП "Земля+Люди" - А.М. Пейчев, мешканцю с. Оріхівка Узулову Є.С. люди з обмеженими можливостями в цей день отримали продовольчі пайки! Щира подяка всім, кому небайдужа доля цих людей!

У с. Кубей також вручили пакети з продуктами, придбаними за рахунок спонсорів (ТОВ "Кубей Агро")

Кубейський будинок культури провів зустріч «У колі друзів» із цікавою розважальною програмою, де були ігри, пісні, звучала музика, діти посміхалися одне одному. Пам'ятайте, що людина, посміхаючись, випромінює добро, має заряд позитивних емоцій. Посміхайтеся частіше!

У Міжнародний день інвалідів від чистого серця бажаємо добрих емоцій і міцного здоров’я, оптимізму душі і турботи близьких людей, різноманітних захоплень і чудових ідей, прекрасного самопочуття і благополуччя в житті.

Фото без опису