ЗАСІДАННЯ РАЙОННОЇ РАДИ З ПИТАНЬ СІМ’Ї, ГЕНДЕРНОЇ РІВНОСТІ, ДЕМОГРАФІЧНОГО РОЗВИТКУ, ЗАПОБІГАННЯ ТА ПРОТИДІЇ ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ ТА ПРОТИДІЇ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

  • 271

24 листопада 2021 року під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Дениса Байлука спільно з начальником управління соціального захисту населення Олександром Рожковим відбулося засідання районної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми. Під час засідання було обговорено наступні питання:

1. Про організацію проведення в Болградському районі Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

2. Про затвердження плану роботи районної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку та протидії торгівлі людьми на 2022 рік.

Як зазначила начальник відділу підтримки сім’ї та координації надання соціальних послуг управління соціального захисту населення Болградської райдержадміністрації Марія Перелі, насильство в сім’ї – одна з найбільш поширених у світі форм порушення прав людини. Проблема сімейного насильства надзвичайно важлива передусім тому, що сім'я є основою суспільства і повинна перебувати під особливим захистом держави. Насильство й жорстокість у сім'ї не лише руйнують гармонію і злагоду в ній, а й виступають однією з передумов злочинності в суспільстві загалом.

З 25 листопада по 10 грудня розпочинається Всеукраїнська щорічна акція «16 днів проти насильства». Болградський район теж буде долучатися до акції. Розпорядженням голови Болградської районної державної адміністрації від 12 листопада №275/А-2021 затверджений план заходів щодо підготовки та проведення в Болградському районі зазначеної акції. Протягом цих днів відбуватимуться різноманітні заходи, спрямовані на протидію домашнього насильства та насильства за ознакою статі.

У завершені засідання був затверджений план роботи районної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку та протидії торгівлі людьми на 2022 рік.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без опису