Діти з Кубейської громади прийняли участь в обласному гала - концерті

  • 1178

Фото без описуВперше в освітній сфері Кубея танцювальний колектив "Кадинжа", пройшов відбір, який був півтора місяці тому і взяв участь в гала-концерті всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості
"Чисті роси", який пройшов Одесі, в музкомедії ім.М. Водяного.
У заході взяли участь 35 фіналістів - колективи позашкільних навчальних закладів, а також загальноосвітніх навчальних закладів області та м.Одеси.
Всі учасники отримали дипломи та подарунки.
Гала - концерт проводився з метою патріотичного виховання дітей та учнівської молоді засобами українського мистецтва, підтримки талановитих і обдарованих дітей та молоді у різних видах і жанрах мистецтва та сприяння подальшому розвитку їх обдарувань, залучення до активної участі у мистецькому житті країни та формуванню творчої еліти рідного краю.
Захід був організований та проведений Одеським обласним гуманітарним центром позашкільної освіти та виховання.

З вітальним словом перед учасниками виступили радник голови Одеської обласної державної адміністрації, член Національної спілки журналістів України, заслужений працівник культури України Тетяна Арнольдівна Подерська, директор Департаменту освіти і науки Олександр Лончак та директор Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання Дмитро Макосій.
Всі учасники продемонстрували високий художній рівень та індивідуальність виконання вокальних та хореографічних композицій.
Відкрили концерт українським народним танцем, болгарськіми національними колективами, які  змінювалися грузинськими, гагаузькими. Була представлена вся палітра культури регіону.
Дякуємо відділу освіти Кубейської сільської ради, а також працівникам культури за допомогу на всіх етапах участі у конкурсі.