Кубейська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спортсмени Кубейської громади прийняли участь у змаганнях

Дата: 29.05.2021 10:58
Кількість переглядів: 390

Фото без описуУ суботу, 29 травня, відбулися спортивні заходи в місті Болград,  де проводилася відкрита першість Болградського району з вільної боротьби. У змаганнях взяли участь представники Ізмаїльського, Белгород -Днестровскько району та міста Одеси.
У змаганнях взяли участь понад 100 борців. Кубейську громаду представляли борці з Виноградного та Кубей. Так, у ваговій категорії 42 кг перше місце зайняв Диміра Анатолій. Другі місця посіли Митев Михайло 35 кг і Греков В'ячеслав. Бронзовими призерами стали Ніколов Родіон 38 кг і Діордієв Валерій 47 кг, тренер Діордієв Степан Степанович.
 Борці з Кубею, Юсюз Степан у ваговій категорії 42 кг став срібним призером. Бронза в категорії 46 кг дісталася Брошкову Артуру, тренер Михайло Пантелійович Корчмар. Вихованці тренера Леоніда Михайловича Сакали, Кисса Ілля став чемпіоном у ваговій категорії 47 кг, а трете місце посіли Буряк Владислав 38 кг і Кара Євген 53 кг.
В цей же день на стадіоні села Табаки, проходив турнір з футболу "Кубок болгарських сіл". На жаль наша молода команда не змогла пробитися до фінальної частини турніру поступившись сильній команді села Кулевча, Белгород - Днестровського району.
У зустрічі з господарями поля села Табаки, яка була посилена гравцями Болграда, наші молоді футболісти проявили себе з хорошого боку зігравши 1:1 і лише за різницею забитих і пропущених м'ячів пропустила господарів до фінальної частини турніру.
Хочеться подякувати голові Кубейської громади, Кисса П.В. за надання допомоги в організації та участі команд. Окремо хочеться висловити подяку від футбольного колективу - Кобак Федір Федоровичу за надання спонсорської допомоги та придбання якісної фінальної форми.
 Окремо хочеться висловити слова подяки жителям с.Кубей - Михайлу Івановичу Фучеджі, Плачкову Івану Івановичу та Хаджіогло Дмитру Петрович за надання моральної та матеріальної підтримки.

Директор СК "ТРІУМФ"  М.Ф. Чеглатонєв.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь